Indstillinger for kopiering

Du kan konfigurere kopieringsindstillingerne på skærmen Kopi.
Indstilling Beskrivelse
Farve/Sort-hvid Farve Laver kopier i fuld farve.
Sort-hvid Laver kopier i sort-hvid.
kopier Indtast antallet af kopier (1-99).

Kvalitet

Vælg kopiopløsningen for dokumenttypen.

Medietype

Vælg en papirtype.

Hvis du kopierer på specialpapir, skal du indstille maskinen til den anvendte papirtype for at opnå den bedste udskriftskvalitet.

Papirstørrelse

Vælg en papirstørrelse.

Ved kopiering på andet papir end størrelse A4 skal indstillingen for papirstørrelse ændres.

Densitet

Forøg densiteten for at gøre teksten mørkere.

Reducer densiteten for at gøre teksten lysere.

Side Layout

Lav N i 1-, 2 i 1-ID- eller plakatkopier.

4 i1

4 i1

Plakat

Plakat

Forstør/Formindsk

Vælg en indstilling for at forstørre eller formindske størrelsen af siderne i dokumentet.

Fjern baggrundsfarve

Fjerner dokumentets baggrundsfarve i kopierne. Det hvide bliver mere synligt. Dette sparer en smule blæk og kan gøre visse kopier nemmere at læse.