Hem > Rutinunderhåll > Ändra utskriftsalternativen för att förbättra utskriftsresultaten

Ändra utskriftsalternativen för att förbättra utskriftsresultaten

Om utskrifterna inte ser ut som förväntat ändrar du utskriftsinställningarna på Brother-maskinen för att förbättra utskriftskvaliteten. Utskriftshastigheten kan bli långsammare när du använder dessa inställningar.
image

• De här instruktionerna möjliggör bättre utskriftsresultat när du använder maskinen för kopiering eller utskrift från mobila enheter.
  • Om utskriftskvaliteten är dålig när du skriver ut från datorn ändrar du inställningarna för skrivardrivrutinen.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Tryck på image (Bläck) eller INK på kontrollpanelen.
  2. Tryck på image eller image för att välja [Utskriftsval]. Tryck på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Minska kladd
    Välj detta alternativ om du har problem med smetiga utskrifter eller pappersstopp.
    Förstärk utsk.
    Välj detta alternativ om du har problem med suddiga utskrifter.
  4. Tryck på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar. Tryck på OK.
  6. Tryck på Stop/Exit.

DCP-J1140DW

1. Tryck på image[Bläck]>[Utskriftsval].
  2. Tryck på ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Minska kladd
    Välj detta alternativ om du har problem med smetiga utskrifter eller pappersstopp.
    Förstärk utsk.
    Välj detta alternativ om du har problem med suddiga utskrifter.
  3. Följ menyerna på LCD.
  4. Tryck på image.