Hem > Felsökning > Återställa maskinen > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

VIKTIGT
(MFC-J1010DW)

När du återställer maskinen tas fax som lagrats i maskinens minne bort. Innan du återställer maskinen kan du överföra dina fax till din dator eller en annan faxmaskin så att du inte förlorar några viktiga meddelanden.

Följande återställningsfunktioner är tillgängliga:

1. [Maskinåterställning]

Du kan återställa alla maskininställningar som du ändrat.

Adressboken, faxrapporter och samtalshistorik finns kvar. (För modeller med faksimilefunktion)

2. [Nätverk]

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. [Adressbok och fax] (För modeller med faksimilefunktion)

Adressbok och fax återställer följande inställningar:

• Adressbok och inställningsgrupper
    • Stations-ID

Namn och nummer

• Rapport

Överföringsrapport, adressbok och faxjournal

• Historik

Nummerpresentationshistorik *1 och utgående samtal

• Fax i minnet
  4. [Alla inställningar]

Använd den här återställningsfunktionen för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningarna.

Vi rekommenderar bestämt att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

(Ej tillgängligt i Finland)