Hjem > Kopi > Kopier dokumenter

Kopier dokumenter

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Mat inn dokumentet.
  3. (MFC-J1010DW) Trykk på image (COPY).
    LCD-skjermen viser:
    image
  4. (MFC-J1010DW) Angi antall kopier ved hjelp av talltastaturet.
  5. (DCP-J1050DW) Trykk på - eller + på kontrollpanelet.
  6. Endre om nødvendig kopieringsinnstillingene.

Trykk på image eller image for å bla gjennom kopieringsinnstillingene. Velg en kopiinnstilling, og trykk deretter på OK.

image
    • Når du legger i andre størrelser enn vanlig papir i A4, må du endre innstillingene for [Papirstr.] og [Papirtype].
  7. Når du er ferdig trykker du på Mono Start eller Colour Start.
image
Stopp kopieringen ved å trykke på Stop/Exit.

DCP-J1140DW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Mat inn dokumentet.
  3. Trykk på image [Kopi].
    Pekeskjermen viser:
    image
  4. Endre om nødvendig kopieringsinnstillingene.
    image

Når du legger i annet papir enn vanlig papir i A4-størrelse, må du endre innstillingene for [Papirstr.] og [Papirtype] ved å trykke på image[Alternativer].

Alternativ
    Beskrivelse
    image (Ant. kopier)

Angi antall kopier på én av følgende måter:

• Trykk - eller + på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på OK.
    image (Alternativer)

Trykk på image [Alternativer] for å endre kopieringsinnstillingene kun for neste kopi.

Trykk på OK når du er ferdig med å endre innstillinger.

ID
    Vil du kopiere et ID-kort med [2i1 ID Vertikal]-oppsettet, merker du av for [ID].

Indikasjoner for gjeldende innstilling

Trykk på følgende ikoner for å endre disse innstillingene bare for neste kopi:

• image Papirstr.
    • image Papirtype
    • image Kvalitet
    image

Når du har valgt nye alternativer, kan du lagre dem ved å trykke på [Lagre som en snarvei].

5. Trykk [Monostart] eller [Fargestart].
image
Stopp kopieringen ved å trykke på image.