Laste ned og skrive ut med nettjenester

Du finner mer informasjon om maler for Brother CreativeCenter imageimage Beslektet informasjon

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Trykk på WEB.
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på image.
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg tjenesten som er vert for dokumentet du vil laste ned og skrive ut. Trykk på OK.
    2. Velg kontonavnet. Trykk på OK.
  3. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Nedlasting: Utskr.]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge albumet du vil ha, og trykk deretter på OK.
    image
    • Et album er en samling med dokumenter. Den faktiske termen kan variere avhengig av tjenesten du bruker. Når du bruker Evernote®, må du velge notatblokken og deretter velge notatet.
    • Enkelte tjenester krever ikke at dokumentene lagres i album. For dokumenter som ikke er lagret i album velger du [Se usorterte filer] for å velge dokumenter.
  6. Trykk på image eller image for å velge filnavnet du vil skrive ut, og trykk deretter på OK. Velg flere dokumenter du vil skrive ut (du kan velge opptil 10 dokumenter).
  7. Når du er ferdig, trykker du på OK.
  8. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.

DCP-J1140DW

1. Trykk på image eller image for å vise [Nett].
    Trykk på [Nett].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for dokumentet du vil laste ned og skrive ut.

Trykk på navnet på tjenesten.

3. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  4. Trykk på image eller image for å vise [Nedlasting: Utskr.].
    Trykk på [Nedlasting: Utskr.].
  5. Trykk på image eller image for å vise ønsket album, og trykk deretter på det.
    image
    • Et album er en samling med dokumenter. Den faktiske termen kan variere avhengig av tjenesten du bruker. Når du bruker Evernote®, må du velge notatblokken og deretter velge notatet.
    • Enkelte tjenester krever ikke at dokumentene lagres i album. For dokumenter som ikke er lagret i album velger du [Se usorterte filer] for å velge dokumenter.
  6. Trykk på filnavnet du vil skrive ut. Bekreft dokumentet på LCD-skjermen, og trykk på [OK]. Velg flere dokumenter du vil skrive ut (du kan velge opptil 10 dokumenter).
  7. Når du er ferdig, trykker du på [OK].
  8. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.