Hjem > Faks > Send en faks > Faksalternativer

Faksalternativer

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
Vil du endre innstillinger for fakssending, trykker du på image (FAX).
Alternativ Beskrivelse
Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Fakskvaliteten kan ofte forbedres ved å endre faksoppløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dokumentet er svært lyst eller svært mørkt, kan du forbedre fakskvaliteten ved å endre fakskvaliteten.

Glasspl.skannest.

Juster skanneområdet på skannerglassplaten til dokumentstørrelsen.

imageimage Beslektet informasjon: Skannerspesifikasjoner i Spesifikasjoner

Gruppesending

(bare svart-hvitt)

Send samme faksmelding til flere faksnumre samtidig.

Sendetid

Send en faks med én gang uten å vente på at maskinen henter skannet faks fra minnet.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

Anropslogg

Velg et nummer fra Samtale-logg.

Adressebok

Velg et nummer fra adresseboken.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.