Hjem > Faks > Send en faks > Kontrollere og avbryte faks som venter

Kontrollere og avbryte faks som venter

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
Følg disse trinnene for å se eller avbryte fakser som er lagret i maskinens minne og som venter på å bli sendt. Hvis ingen faksjobber finnes i minnet, viser LCD-skjermen [Ingen jobb I Kø]. Du kan avbryte en faksjobb før den sendes.
  1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Jobb I Kø]. Trykk på OK.
  3. Gjør følgende for hver faksjobb du ønsker å kontrollere eller avbryte:
    1. Trykk på image eller image for å bla gjennom ventende jobber. Om nødvendig velger du jobben du vil avbryte, og deretter trykker du på OK.
    2. Trykk på image for å bekrefte eller trykke på image for å avslutte uten å kansellere.
  4. Når du er ferdig, trykk på Stop/Exit.