Hjem > Feilsøking > Tilbakestille maskinen

Tilbakestille maskinen

VIKTIG
(MFC-J1010DW)

Når du tilbakestiller maskinen, kan faksene som er lagret i maskinens minne, bli slettet. Før du tilbakestiller maskinen, kan du overføre faksene til datamaskinen eller en annen faksmaskin slik at du ikke mister viktige meldinger.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å foreta valgene:
    1. Velg [Grunn oppsett]. Trykk på OK.
    2. Velg [Nullstill]. Trykk på OK.
    3. Velg alternativet for tilbakestilling du vil bruke. Trykk på OK.
  3. Trykk på image i to sekunder for å bekrefte.
    Maskinen starter på nytt.

DCP-J1140DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Nullstill].
  2. Trykk på nullstillingsalternativet du ønsker.
  3. Trykk på [OK] i to sekunder for å starte opp maskinen på nytt.