Home > Kopiëren > Kopieën sorteren

Kopieën sorteren

Meerdere kopieën sorteren. Pagina's worden gestapeld in de volgorde waarin ze worden ingevoerd, d.w.z.: 1, 2, 3 enzovoort.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Plaats uw document.
  2. (MFC-J1010DW) Druk op image (COPY (KOPIE)).
  3. (MFC-J1010DW) Voer het aantal exemplaren in met behulp van de kiestoetsen.
  4. (DCP-J1050DW) Druk op het bedieningspaneel op - of +.
  5. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stapel/Sorteer]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Sorteer]. Druk op OK.
  6. Druk op Mono Start (Zwart-wit Start) of Colour Start (Kleur Start). Als u het document in de ADF (alleen modellen met ADF) hebt geplaatst, scant het apparaat het document en begint vervolgens met afdrukken.
  7. Als u de glasplaat gebruikt, herhaalt u de volgende stappen voor elke pagina van het document:
    • Plaats de volgende pagina op de glasplaat en druk vervolgens op image om de pagina te scannen.
    • Zodra alle pagina’s zijn gescand, drukt u op image om het afdrukken te starten.

DCP-J1140DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image [Kopiëren].
  3. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op het touchscreen op [-] of [+].
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op [OK].
  4. Druk op image[Opties]>[Stapel/Sorteer]>[Sorteer].
  5. Controleer de weergegeven lijst met geselecteerde instellingen en druk vervolgens op [OK].
  6. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op [Mono Start] of [Kleur Start].
  7. Als u de glasplaat gebruikt, herhaalt u de volgende stappen voor elke pagina van het document:
    • Plaats de volgende pagina op de glasplaat en druk vervolgens op [Doorgaan] om de pagina te scannen.
    • Wanneer alle pagina's zijn gescand, drukt u op [Voltooien].