Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Stel het aantal keren in dat het apparaat overgaat voordat het antwoordt (Belvertraging)

Stel het aantal keren in dat het apparaat overgaat voordat het antwoordt (Belvertraging)

Gerelateerde modellen:MFC‑J1010DW
Wanneer iemand uw apparaat belt, hoort u het geluid van normale telefoontonen. Het aantal keren dat de telefoon overgaat wordt bepaald door de optie belvertraging.
  • De instelling Belvertraging bepaalt hoe vaak het apparaat in de modus [Alleen fax] en [Fax/telefoon] overgaat voordat de oproep wordt beantwoord.
  • Als u een extern of tweede toestel op dezelfde lijn als het apparaat gebruikt, selecteert u het maximumaantal belsignalen.
  1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Belvertraging]. Druk op OK.
    4. Voer het gewenste aantal keren in dat u wilt dat de lijn overgaat voordat de oproep wordt beantwoord. Druk op OK.
      image
      • Als u [0] selecteert, wordt onmiddellijk opgenomen en klinkt er helemaal geen belsignaal. (alleen beschikbaar voor enkele landen)
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).