Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Lagring af udgående opkaldsnumre i adressebogen

Lagring af udgående opkaldsnumre i adressebogen

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
Du kan kopiere numre fra den udgående opkaldshistorik og gemme dem i din adressebog.
  1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Opkaldshist.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Udgående opk.]. Tryk på OK.
    3. Vælg det nummer, du vil gemme. Tryk på OK.
    4. Tryk på image for at vælge [Rediger].
    5. Vælg [Føj til adressebog]. Tryk på OK.
      image

Vælg [Slet], og tryk derefter på OK for at slette nummeret fra listen med den udgående opkaldshistorik. Tryk på image [Ja] for at bekræfte.

6. Vælg [Navn]. Tryk på OK.
    7. Indtast navnet (op til 16 tegn) ved hjælp af opkaldstastaturet. Tryk på OK.
    8. Bekræft fax- eller telefonnummeret.
    9. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.