Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Lagring af numre i adressebog

Lagring af numre i adressebog

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
Du kan gemme op til 40 adressebogsnumre som tocifrede hurtigopkaldsnumre og give hvert enkelt nummer et navn.
  1. Tryk på image (adressebog).
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Indst Hurtopk.]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg det tocifrede hurtigopkaldsnummer, du vil gemme nummeret i. Tryk på OK.
    2. Vælg [Navn]. Tryk på OK.
    3. Indtast navnet (op til 16 tegn) ved hjælp af opkaldstastaturet. Tryk på OK.
    4. Vælg [Fax/Tlf]. Tryk på OK.
    5. Indtast fax- eller telefonnummeret (op til 20 cifre). Tryk på OK.
      image
      • Tryk på Redial/Pause for at indsætte en pause mellem tal. Du kan trykke på Redial/Pause så mange gange, du har brug for, for at øge pausens længde.
      • Sørg for at medtage områdenummeret, når du indtaster et fax- eller telefonnummer. Afhængigt af landet vises nummervisningsnavne og -historik muligvis ikke korrekt, hvis områdenummeret ikke er registreret sammen med fax- eller telefonnummeret. (Nummervisningsfunktion er ikke tilgængelig for Finland)
    6. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
    Gentag disse trin for at gemme et andet hurtigopkaldsnummer.
  4. Tryk på Stop/Exit.