Hjem > Appendiks > Specifikationer for forbrugsstoffer

Specifikationer for forbrugsstoffer

Blæk

Maskinen bruger individuelle blækpatroner i henholdsvis sort, gul, cyan og magenta, der er adskilte fra printhovedenheden.

Blækpatroners levetid

Første gang du installerer et sæt blækpatroner, vil maskinen bruge en mængde blæk til at fylde blækforsyningsrørene for at sikre udskrifter af høj kvalitet. Denne proces sker kun én gang. Når processen er færdig, er sideydelsen for de patroner, der leveres med maskinen, cirka det samme som almindelige patroners.

Nye forbrugsstoffer

<Sort> LC421XLBK

<Gul> LC421XLY

<Cyan> LC421XLC

<Magenta> LC421XLM

Sort, gul, cyan og magenta: ca. 500 sider *1

<Sort> LC421BK

<Gul> LC421Y

<Cyan> LC421C

<Magenta> LC421M

Sort, gul, cyan og magenta: ca. 200 sider *1

*1
Med alle udskiftningspatroner kan der udskrives det omtrentlige antal sider, som er angivet i henhold til ISO/IEC 24711. Du finder flere oplysninger om ydelse på support.brother.com/pageyield/.