Hjem > Udskrivning > Udskrivning af en vedhæftet fil til en e-mail

Udskrivning af en vedhæftet fil til en e-mail

Du kan udskrive filer ved at sende dem pr. e-mail til Brother-maskinen.
  • Du kan vedhæfte op til 10 dokumenter, 20 MB i alt, til en e-mail.
  • Denne funktion understøtter følgende formater:
    • Dokumentfiler: PDF, TXT og Microsoft Office-filer
    • Billedfiler: JPEG, BMP, GIF, PNG og TIFF
  • Maskinen udskriver som standard både e-mailens indhold og de vedhæftede filer. Skift indstillinger efter behov for kun at udskrive vedhæftede filer til e-mails.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Tryk på WEB.
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse dem og derefter trykke på image.
    • Af og til vises der opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Onlinefunktioner], og tryk derefter på OK.
    image
    • Kontakt netværksadministratoren for at få adgang, hvis denne funktion er låst.
    • Hvis der vises oplysninger om [Onlinefunktioner], skal du læse dem og trykke på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Aktiver], og tryk derefter på OK.
    Følg vejledningen på skærmbilledet. Onlinefunktioner aktiveres.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Email Print], og tryk derefter på image.
    image
    Hvis der vises oplysninger om [Email Print], skal du læse dem og trykke på image.
  5. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Aktiver], og tryk derefter på OK.
    Følg vejledningen på skærmbilledet. Maskinen udskriver instruktionsarket.
  6. Send din e-mail til e-mailadressen på arket. Maskinen udskriver de vedhæftede filer til e-mailen.
    image
    For at skifte indstillinger, herunder e-mailadresse og printerindstillinger, skal du åbne webbaseret administration, klikke på Online Functions (Online-funktioner)>Online Functions Settings (Indstillinger for online-funktioner) i venstre navigationslinje og derefter klikke på linket Online Functions Settings Page (Indstillingsside for online-funktioner).

DCP-J1140DW

1. Tryk på image eller image for at vise [Apps].
    Tryk på [Apps].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse dem og trykke på [OK].
    • Af og til vises der opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Onlinefunktioner], og tryk derefter på den.
    image
    • Kontakt netværksadministratoren for at få adgang, hvis denne funktion er låst.
    • Hvis der vises oplysninger om [Onlinefunktioner], skal du læse dem og trykke på [OK].
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Aktiver], og tryk derefter på den.
    Følg vejledningen på skærmbilledet. Onlinefunktioner aktiveres.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Email Print], og tryk derefter på den.
    image
    Hvis der vises oplysninger om [Email Print], skal du læse dem og trykke på [OK].
  5. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Aktiver], og tryk derefter på den.
    Følg vejledningen på skærmbilledet. Maskinen udskriver instruktionsarket.
  6. Send din e-mail til e-mailadressen på arket. Maskinen udskriver de vedhæftede filer til e-mailen.
    image
    For at skifte indstillinger, herunder e-mailadresse og printerindstillinger, skal du åbne webbaseret administration, klikke på Online Functions (Online-funktioner)>Online Functions Settings (Indstillinger for online-funktioner) i venstre navigationslinje og derefter klikke på linket Online Functions Settings Page (Indstillingsside for online-funktioner).