Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Rengøring af Brother-maskinen > Rensning af printhovedet fra Brother-maskinen

Rensning af printhovedet fra Brother-maskinen

Maskinen renser automatisk printhovedet efter behov for at opretholde en god udskriftskvalitet. Ved problemer med udskriftskvaliteten kan du starte rengøringsprocessen manuelt.
  • Rens printhovedet, hvis der er en vandret linje eller huller i teksten eller grafikken på de udskrevne sider. Afhængigt af den farve, der er problemet, skal du vælge kun at rense sort, tre farver på én gang (gul/cyan/magenta) eller alle fire farver på én gang.
  • Rensning af printhovedet bruger blæk.
  • For hyppig rensning bruger unødvendigt meget blæk.
VIGTIGT
Berør IKKE printhovedet. Berøring af printhovedet kan forårsage permanent skade og gøre reklamationsretten på printhovedet ugyldig.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Tryk på image (Blæk) eller INK på betjeningspanelet.
  2. Tryk på image eller image for at træffe dine valg:
    1. Vælg [Rensning af printhoved]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Kun sort], [Kun farve] eller [Alle]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Normal], [Kraftigt] eller [Kraftigst]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image.
    Maskinen renser printhovedet.
image
  • Gentag rensningsprocessen, hvis udskriftskvaliteten ikke forbedres. Hvis udskriftskvaliteten ikke forbedres efter flere gentagelser af rensningsprocessen, skal du kontakte Brothers kundeservice eller din lokale Brother-forhandler.
  • Du kan også rense printhovedet fra computeren.

DCP-J1140DW

1. Tryk på image[Blæk]>[Rensning af printhoved].
  2. Tryk på [Kun sort], [Kun farve] eller [Alle].
  3. Tryk på [Normal], [Kraftigt] eller [Kraftigst].
  4. Tryk på [Start].
    Maskinen renser printhovedet.
image
  • Gentag rensningsprocessen, hvis udskriftskvaliteten ikke forbedres. Hvis udskriftskvaliteten ikke forbedres efter flere gentagelser af rensningsprocessen, skal du kontakte Brothers kundeservice eller din lokale Brother-forhandler.
  • Du kan også rense printhovedet fra computeren.