Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Webbtjänster för skanning i ditt nätverk (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10) > Skanna med webbtjänster från Brother-skannern (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Skanna med webbtjänster från Brother-skannern (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

ADS-4300N

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster visas menyn som låter dig använda webbtjänster för skanning i fältet Destination (Destination) när du klickar på Scan to Network Device (Skanna till nätverksenhet) i Webbaserad hantering.
  1. Lägg i dokumentet.
  2. Tryck på image, image eller image beroende på vilken som tilldelats webbtjänstens skanningsfunktion.
    Skannern börjar skanna.

ADS-4700W/ADS-4900W

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster kan du öppna skanningsmenyn för webbtjänster på Brother-skannerns LCD-skärm.

En del tecken i meddelanden som visas på LCD-skärmen kan ersättas med blanksteg om du inte har samma språkinställningar i ditt operativsystem som i Brother-skannern.

1. Lägg i dokumentet.
  2. Tryck på [Skanna med WS].
  3. Tryck på den skanningstyp som du vill utföra.
  4. Tryck på image eller image för att visa den dator till vilken data ska sändas och tryck sedan på datorns namn.
  5. Tryck på [Start].

Skannern börjar skanna.