Hjem > Network (Nettverk) > Nettverksfunksjoner > Synkroniser tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring

Synkroniser tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring

SNTP (Simple Network Time Protocol) brukes til å synkronisere tiden maskinen bruker til pålitelighetskontroll hos SNTP-tidsserveren. (Dette er ikke tiden som vises på maskinens LCD. (ADS-4700W/ADS-4900W)) Du kan automatisk eller manuelt synkronisere maskinens tid med den koordinerte universaltiden (UTC) som leveres av SNTP-tidsserveren.