Hjem > Network (Nettverk) > Nettverksfunksjoner > Synkroniser tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring > Konfigurere dato og klokkeslett ved hjelp av Internett-basert styring

Konfigurere dato og klokkeslett ved hjelp av Internett-basert styring

Konfigurer datoen og klokkeslettet til å synkronisere tiden som brukes av maskinen, med SNTP-tidsserveren.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator>Date&Time (Dato og klokkeslett).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg tidsforskjellen mellom der du er og UTC fra rullegardinlisten Time Zone (Tidssone).
    Tidssonen Eastern Time i USA og Canada er for eksempel UTC-05:00.
  6. Merk av for Synchronize with SNTP server (Synkroniser med SNTP-serveren).
  7. Klikk på Submit (Send inn).
image
Du kan også konfigurere dato og klokkeslett manuelt.