Hjem > Feilsøking > Feil- og vedlikeholdsmeldinger > Feilmeldinger ved bruk av Brother Web Connect-funksjonen

Feilmeldinger ved bruk av Brother Web Connect-funksjonen

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W
Brother-maskinen viser en feilmelding hvis en feil oppstår. De vanligste feilmeldingene vises i diagrammet.

Du kan rette de fleste feilene selv. Du finner flere tips på modellens Vanlige spørsmål og feilsøking-side på support.brother.com.

Tilkoblingsfeil

Feilmeldinger

Årsak

Tiltak

Tilkoblingsfeil 02

Maskinen er ikke koblet til et nettverk.
  • Sjekk at nettverkstilkobl. er god.
  • Hvis du trykket på alternativ til nett eller Apper rett etter at maskinen ble slått på, kan det hende at nettverkstilkoblingen ennå ikke var blitt opprettet. Vent litt, og prøv på nytt.

Tilkoblingsfeil 03

• Nettverks- eller serverinnstillingene er feil.
  • Det er et problem med nettverket eller serveren.
  • Kontroller at nettverksinnstillingene er riktige, eller vent og prøv på nytt senere.
  • Hvis du trykket på alternativ til nett eller Apper rett etter at maskinen ble slått på, kan det hende at nettverkstilkoblingen ennå ikke var blitt opprettet. Vent litt, og prøv på nytt.

Tilkoblingsfeil 07

Innstillingene for dato og klokkeslett er feil. Still inn dato og klokkeslett riktig. Husk at hvis maskinens strømledning har vært frakoblet, kan innstillingene for dato og klokkeslett ha blitt tilbakestilt til standardinnstillinger.

Pålitelighetskontrollfeil

Feilmeldinger

Årsak

Tiltak

Pålitelighetskontr.feil 01

Den angitte PIN-koden er feil og gir ikke tilgang til kontoen. PIN-koden er det firesifrede nummeret som ble angitt da kontoen ble registrert på maskinen. Tast inn riktig PIN-kode.

Pålitelighetskontr.feil 02

Den midlertidige ID-en du tastet inn er feil. Tast inn riktig midlertidig ID.
Den midlertidige ID-en du tastet inn, er utløpt. En midlertidig ID er gyldig i 24 timer. Søk etter Brother Web Connect-tilgang igjen og motta en ny midlertidig ID, og bruk deretter den nye ID-en til å registrere kontoen til den maskinen.

Pålitelighetskontr.feil 03

Navnet du angav som visningsnavn, er allerede registrert for en annen tjenestebruker. Angi et annet visningsnavn.

Serverfeil

Feilmeldinger

Årsak

Tiltak

Serverfeil 01

Maskinens pålitelighetskontrollinformasjon (nødvendig for å få tilgang til tjenesten) er utløpt eller ugyldig. Be om tilgang til Brother Web Connect på nytt for å få en ny midlertidig ID, og bruk den nye ID-en til å registrere kontoen på maskinen.

Serverfeil 03

Filen du prøver å laste opp, kan ha ett av følgende problemer:
  • Filen overskrider tjenestens grense for antall piksler, filstørrelse osv.
  • Filtypen støttes ikke.
  • Filen er skadet.
Filen kan ikke brukes:
  • Kontroller tjenestens grense for størrelse eller format.
  • Lagre filen som en annen type.
  • Få tak i en ny, uskadet versjon av filen hvis det er mulig.

Serverfeil 13

Det er et problem med tjenesten, og den kan ikke brukes nå. Vent litt, og prøv på nytt. Hvis meldingen vises på nytt, åpner du tjenesten fra en annen datamaskin for å bekrefte at den er utilgjengelig.

Feil med snarvei

Feilmeldinger

Årsak

Tiltak

Snarveifeil 02

Snarveien kan ikke brukes fordi kontoen ble slettet etter at snarveien ble registrert. Slett snarveien, og registrer deretter kontoen og snarveien på nytt.