Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Skifte ut rekvisita > Sjekke utskiftningssykluser for utstyret ditt

Sjekke utskiftningssykluser for utstyret ditt

Sjekk maskindeler jevnlig for å opprettholde skannekvaliteten.

ADS-4300N

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis dialogboksen Oppdag enheter vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
    image
    Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke webbasert administrasjon til å sjekke informasjonen.
  2. Klikk Maskininformasjon i venstre navigasjonspanel for å sjekke den gjenværende levetiden til inntrekningsrullen (eksempelet under bruker Windows).
    image

ADS-4700W/ADS-4900W

• Trykk på image [Innstillinger]>[Maskininformasjon.]>[Brukstellere].
    LCD-skjermen viser [Teller for rulle].
image
Hvis LCD-skjermen antyder at det er på tide å erstatte inntrekningsrullen, anbefaler vi å bestille settet for utskiftning av rullen slik at du har den tilgjengelig.