Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Windows

1. Lataa asennusohjelma mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Valitse Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) ja Seuraava.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Olet määrittänyt langattoman verkon asetukset valmiiksi.

Mac

1. Lataa Ohjattu langattoman laitteen asennus -asennusohjelma mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com.
  2. Kaksoisosoita Ohjattu langattoman laitteen asennus -kuvaketta.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Olet määrittänyt langattoman verkon asetukset valmiiksi.