Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Ennen Brother-laitteesi määrittämistä langattomaan verkkoon

Ennen Brother-laitteesi määrittämistä langattomaan verkkoon

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Varmista seuraavat kohdat ennen kuin yrität määrittää langattoman verkon:

• Ennen langattoman verkon asetusten määritystä on tiedettävä verkon nimi (SSID) ja verkkoavain (salasana).
    image
    Jos et tunne näitä suojaustietoja, ota yhteys reitittimen valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai Internet-palveluntarjoajaasi.
  • Jotta saisit parhaan mahdollisen lopputuloksen tavallisessa päivittäisessä asiakirjojen skannauksessa, aseta Brother-laite mahdollisimman lähelle langattoman verkon tukiasemaa/reititintä ja varmista, ettei niiden välissä ole mitään suuria esteitä. Näiden kahden laitteen välissä olevat suuret esineet ja seinät sekä muiden sähkölaitteiden aiheuttamat häiriöt voivat vaikuttaa asiakirjojesi tiedonsiirron nopeuteen.

Näiden tekijöiden takia langaton yhteys ei ole välttämättä paras vaihtoehto kaikentyyppisiä asiakirjoja ja sovelluksia varten. Jos skannaat suuria tiedostoja, esimerkiksi monisivuisia asiakirjoja, joissa on sekä tekstiä että suuria kuvia, sinun kannattaa harkita nopeamman tiedonsiirron mahdollistavaa kiinteää Ethernet-yhteyttä tai parhaan suoritustehon tarjoavaa USB-yhteyttä.

• Vaikka Brother-laitetta voidaan käyttää sekä langallisessa että langattomassa verkossa, vain yhtä yhteystapaa voidaan käyttää kerrallaan.
  • Jos läheltä löytyy signaali, langattoman lähiverkon avulla voit muodostaa vapaasti lähiverkkoyhteyden. Jos suojausasetuksia ei ole kuitenkaan määritetty oikein, haitallinen kolmas osapuoli voi siepata signaalin, mistä voi seurata mahdollisesti:
    • Henkilökohtaisten tai luottamuksellisten tietojen varastaminen
    • Tietojen asiaton lähetys osapuolille, jotka teeskentelevät olevansa tiettyjä henkilöitä
    • Siepatun jäljennetyn viestintäsisällön edelleenlähetys