Koti > Tietoturva > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö > Henkilökohtaisen aloitusnäytön asetusten määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Henkilökohtaisen aloitusnäytön asetusten määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Järjestelmänvalvojana voit määrittää, mitkä välilehdet käyttäjät voivat nähdä henkilökohtaisissa aloitusnäytöissään. Näiden välilehtien kautta pääsee nopeasti käyttäjien suosikkipikavalintoihin, jotka voivat yhdistää henkilökohtaisen aloitusnäyttönsä välilehtiin laitteen ohjauspaneelin kautta.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Restriction Management (Rajoitusten hallinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse User Restriction Function (Käyttäjän rajoituksen funktio)-kentässä Secure Function Lock (Toimintalukko).
  6. Valitse Tab Settings (Välilehden asetukset) -kentästä Personal (Henkilökohtainen) niiden välilehtien nimille, joita haluat käyttää henkilökohtaisessa aloitusnäytössäsi.
  7. Kun olet valmis, napsauta Submit (Lähetä)-kuvaketta.
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut funktiot) -valikkoa.
  9. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut funktiot) -kenttään.
  10. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  11. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa.
  12. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  13. Kirjoita PIN Number (PIN-numero) -kenttään tämän käyttäjän salasana, jolla pääsee juuri määrittämääsi aloitusnäyttöön.
    image
    Salasanan edellyttämä merkkien määrä voi vaihdella laitemallin mukaan.
  14. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut funktiot) jokaiselle käyttäjälle.
  15. Valitse välilehden nimi Home Screen (Aloitusnäyttö) -pudotusluettelosta jokaiselle käyttäjälle.
  16. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.