Pikakuvakkeiden lisääminen

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Luo Pikakuvakkeet-toiminnon avulla pikakuvakkeita usein käytetyille toiminnoille, joita ovat esimerkiksi Skannaa USB:hen, Skannaa sähköpostiin, Skannaa verkkopalvelimelle ja Skannaa FTP:hen/SFTP:hen.

Näissä ohjeissa kuvataan, miten Skannaa USB:hen -pikakuvake lisätään. Muiden ”Skannaa kohteeseen” -pikakuvakkeiden lisäämisen vaiheet ovat samat.

image
Ennen kuin lisäät pikavalinnan Skannaa FTP:hen/SFTP:hen-, Skannaa verkkoon- tai Skannaa SharePointiin -toiminnolle, varmista, että verkonvalvoja on lisännyt profiilisi nimen ja käyttöoikeudet WWW-pohjaisen hallinnan kautta.

1. Paina jotain välilehdistä [Perus 2], [Mukautettu 1], [Mukautettu 2], [Mukautettu 3], [Mukautettu 4] tai [Mukautettu 5] aloitusnäytössä ja paina sitten image-kuvaketta.
  2. Tuo [USB:hen] näyttöön painamalla image tai image.
  3. Paina [USB:hen]-painiketta.
  4. Paina [Asetukset]-painiketta.
  5. Näytä asetuksen käytettävissä olevat vaihtoehdot painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
    Toista tarvittaessa nämä vaiheet, jos haluat lisätä lisää vaihtoehtoja.
  6. Paina [Tallenna pikakuvak]-painiketta.
  7. Paina [OK]-painiketta.
  8. Anna pikakuvakkeelle nimi. Paina [OK]-painiketta.
    image
    Jos haluat tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan, noudata nestekidenäyttöön tulevia ohjeita.
  9. Paina [OK]-painiketta.