Pikakuvakkeiden muuttaminen tai poistaminen

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Paina image[Asetukset]>[Pikakuvakeasetukset]-painiketta ja valitse pikakuvake, jonka haluat muuttaa.
  2. Paina [Muokkaa]-painiketta.
    image
    • Voit poistaa pikavalinnan painamalla [Poista]-painiketta ja noudattamalla nestekidenäytön esittämiä ohjeita.
    • Muokkaa pikakuvakkeen nimeä painamalla [Nimeä uudelleen]-painiketta ja noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.
  3. Paina [Asetukset]-painiketta.
  4. Valitse asetukset, joita haluat muuttaa pikavalinnan osalta.
  5. Paina [Tallenna pikakuvak]-painiketta.
  6. Vahvista painamalla [OK]-painiketta.
    image
    Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata nestekidenäyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [OK]-painiketta.