Koti > Tietoturva > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö > Ulkoisen sirukortinlukijan rekisteröiminen

Ulkoisen sirukortinlukijan rekisteröiminen

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Kun yhdistät ulkoisen sirukortinlukijan (IC-kortinlukijan), rekisteröi kortinlukija käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa. Laitteesi tukee HID-luokkaohjaimen tukemia ulkoisia sirukortinlukijoita.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>External Card Reader (Ulkoinen kortinlukija).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Syötä tarvitut tiedot ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  6. Liitä kortinlukija laitteeseen.
    image
  7. Todennusta käytetään koskettamalla kortinlukijaa kortilla.