Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Web Services -protokolla skannaamisen verkossa (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10) > Skannaus Brother-laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Skannaus Brother-laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

ADS-4300N

Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, valikko, jonka kautta voit käyttää Web Services -protokollaa skannaukseen, tulee näkyviin Destination (Kohde) -kenttään, kun valitset Scan to Network Device (Skannaus verkkolaitteelle) WWW-pohjaisessa hallinnassa.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image-, image- tai image-painiketta, johon olet määrittänyt Web Services -skannausominaisuuden.
    Laite aloittaa skannauksen.

ADS-4700W/ADS-4900W

Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, voit käyttää Web Services -skannausvalikkoa Brother-laitteesi nestekidenäytön kautta.

Tiettyjä nestekidenäytön viesteissä näkyviä merkkejä saatetaan korvata välilyönneillä, mikäli käyttöjärjestelmäsi ja Brother-laitteesi kieliasetukset eroavat toisistaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [WS-skan.].
  3. Paina haluamaasi skannauksen tyyppiä.
  4. Tuo tietojen lähetyksen kohdetietokoneen nimi näyttöön painamalla image- ja image-painiketta ja paina sitten tietokoneen nimeä.
  5. Paina [Aloita]-painiketta.

Laite aloittaa skannauksen.