Koti > Scan (Skannaus) > Skannaa Brother-laitteen skannaustoimintojen avulla > Web Services -protokolla skannaamisen verkossa (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10) > Skannaamiseen käytettyjen ohjainten asentaminen Web Services -protokollan avulla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Skannaamiseen käytettyjen ohjainten asentaminen Web Services -protokollan avulla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Web Services -protokollan avulla voit valvoa verkossa olevia skannereita.
  • Varmista, että olet asentanut Brother-ohjelmiston ja -ohjaimet.
  • Tarkista, että isäntätietokone ja Brother-laite ovat joko samassa aliverkossa tai että reititin on määritetty asianmukaisesti siirtämään tietoja näiden kahden laitteen välillä.
  • Sinun on määritettävä Brother-laitteesi IP-osoite ennen tämän asetuksen määrittämistä.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

• Windows 8.1

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkorivi tulee näkyviin, napsauta Asetukset>Muuta tietokoneen asetuksia>PC ja devices>Laitteet>Lisää laite-painiketta.

Laitteen Web Services -nimi tulee näyttöön.

• Windows 7

Napsauta image(Käynnistä)>Ohjauspaneeli>Verkko ja Internet>Tarkastele verkon tietokoneita ja laitteita-painiketta.

Laitteen Web Services -nimi näkyy skannerin kuvakkeen yhteydessä.

Napsauta hiiren oikealla painikkeella laitetta, jonka haluat asentaa.

image
    Brother-laitteen Web Services -nimi on laitteesi mallinimi ja MAC-osoite (Ethernet-osoite) (esim. Brother XXX-XXXXX (mallinimi) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-osoite/Ethernet-osoite)).
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 8.1 / Windows 10

Valitse laite, jonka haluat asentaa, ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

• Windows 7

Napsauta Asenna-painiketta näyttöön avautuneessa valikossa.

image
    Poista ohjaimien asennus napsauttamalla Poista asennus- tai image-painiketta (Poista laite).