Home > Routineonderhoud > Verbruiksartikelen vervangen > Vervang de invoerrolset (ADS-4300NADS-4700W)

Vervang de invoerrolset (ADS-4300N/ADS-4700W)

Gerelateerde modellen:ADS‑4300N / ADS‑4700W

Uw Brother-apparaat heeft een scanteller die automatisch telt hoeveel pagina’s worden gescand met het apparaat. Na ongeveer 100 000 scans moet de invoerrolset worden vervangen.

Nadat u de rollen hebt vervangen, moet u de teller resetten zodat het apparaat weer start met tellen bij 0.

image

Onderste invoerrol

image

Bovenste invoerrol

image

Remrol

1. Verwijder de ADF (automatische documentinvoer).
    image
  2. Druk op de ontgrendelingsknop om de voorklep te openen.
    image
  3. Duw de rechterkant van de klep van de invoerrol naar links en trek de klep omlaag.
    image
  4. Verwijder beide invoerrollen.
    image
  5. Plaats de nieuwe onderste invoerrol in de opening en schuif de rol naar links, op de as.
    image
  6. Plaats de nieuwe bovenste invoerrol in de opening en schuif de rol naar links, op de as.
    image
  7. Sluit de klep van de invoerrol.
    image
  8. Draai het apparaat om (zie de afbeelding).
    image
    VOORZICHTIG
    Sommige delen van het apparaat kunnen letsel veroorzaken als de voorklep (grijs in de afbeelding) met kracht wordt gesloten. Wees voorzichtig als u uw hand in dit gebied houdt.
  9. Duw de linker bovenzijde van de klep van de remrol omlaag en trek de klep omlaag.
    image
  10. Houd de as van de remrol vast en trek de rol naar u toe. Verwijder vervolgens de remrol door deze uit het apparaat te trekken en naar rechts te bewegen.
    image
  11. Plaats de nieuwe remrol op de as en plaats de remrol vervolgens in het apparaat.
    image
  12. Sluit de klep van de remrol.
    image
  13. Sluit de voorklep en draai het apparaat weernaar voren.
    image
  14. Plaats de ADF (automatische documentinvoer) tot u hoort dat deze vastklikt.
    image
  15. De rolteller resetten:
    • ADS-4300N
      1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
        • Windows

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Instellen op afstand.

• Mac

Klik in de menubalk van Finder op Ga>Programma’s>Brother, selecteer uw modelnaam en dubbelklik op het pictogram Brother Remote Setup.

Als het dialoogvenster Apparaten detecteren wordt weergegeven, selecteert u uw modelnaam en klikt u op Verbinden.
      2. Klik in het linker navigatievenster op Machine-info.
      3. Ga naar de sectie Resterende levensduur en klik op de knop Resetten om de rolteller te resetten.
      4. Klik op OK om het venster Remote Setup te sluiten.
    • ADS-4700W
      1. Druk op image [Instellingen]>[Machine-info.]>[Gebruikstellers].
      2. Druk op [Aantal rollen].
      3. Druk op [Ja] als er op het LCD-scherm een bevestigingsbericht wordt weergegeven.
      4. Druk op image.