Home > Scannen > Voordat u gaat scannen

Voordat u gaat scannen

Als u wilt scannen zonder het bedieningspaneel op het apparaat te gebruiken, downloadt u een van onderstaande toepassingen of mobiele toepassingen:

App Kenmerken Beschikbaar besturingssysteem (OS) Te vinden op
Windows Mac Mobiel
Brother iPrint&Scan Voor eenvoudige scantaken en geavanceerde scan-workflows. Ja Ja Nee

Voor Windows: Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.

Voor Mac: ga naar de App Store.

Nuance PaperPort 14SE *1 Documenten scannen, delen, zoeken en rangschikken. Ja Nee Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.
Brother ScanEssentials *1 Voor efficiënte en professionele scantaken. Ja Nee Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.
Kofax Power PDF Standard v3 *1 *2 PDF-bestanden maken, bewerken en converteren naar een andere indeling, zoals Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, afbeeldingsbestanden en meer. Ja Nee Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.
Brother Mobile Connect Foto’s en documenten rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat scannen. Nee Nee Ja

Voor Android-apparaten: ga naar Google Play.

Voor iOS-apparaten: ga naar de App Store.

• Kofax VRS Elite gecertificeerd
  • Kofax Express gecertificeerd
*1
Het TWAIN-stuurprogramma moet op de computer zijn geïnstalleerd.
*2
Als bij het starten van de toepassing om het serienummer wordt gevraagd, raadpleegt u het label dat aan de scanner is bevestigd.