Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van het apparaat vanaf het bedieningspaneel wijzigen > Indien zich een stroomstoring voordoet (opslag in geheugen)

Indien zich een stroomstoring voordoet (opslag in geheugen)

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

• De menu-instellingen worden permanent opgeslagen. Als er een stroomstoring optreedt, gaan de instellingen niet verloren.
  • De tijdelijke instellingen raakt u wel kwijt.
  • Tijdens een stroomstoring worden de datum en de tijd gedurende ongeveer 24 uur in het geheugen van het apparaat bewaard.