Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van het apparaat vanaf het bedieningspaneel wijzigen > De algemene instellingen vanaf het bedieningspaneel wijzigen

De algemene instellingen vanaf het bedieningspaneel wijzigen

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Doel Handeling Beschrijving
De helderheid van de achtergrondverlichting op het LCD-scherm wijzigen image Instellingen > Algemene installatie > LCD-instellingen > Achtergrondverlichting

Hiermee kunt u de helderheid van de achtergrondverlichting van het LCD-scherm aanpassen.

Wijzigen hoe lang het achtergrondlicht van de LCD aan blijft image Instellingen > Algemene installatie > LCD-instellingen > Lichtdim-timer

Bepaal hoe lang het achtergrondlicht van de LCD aan blijft.

De scanresultaten weergeven

image Instellingen > Algemene installatie > Instellingen voor meldingen > Scanresultaat (geen lege pagina's)

Het LCD-scherm instellen om het aantal gescande pagina’s en het aantal overgeslagen pagina’s weer te geven.

De tijd instellen waarna het apparaat in de slaapstand gaat image Instellingen > Algemene installatie > Ecologie > Slaapstand

Stel in hoe lang het apparaat inactief moet blijven voordat de Slaapstand wordt geactiveerd (5-90 minuten). Door de Slaapstand te activeren, kunt u stroom besparen. Wanneer het apparaat in Slaapstand is, handelt hij alsof hij uitgeschakeld is.

De timer start opnieuw als op het apparaat een handeling wordt uitgevoerd.

image

In de volgende gevallen gaat het apparaat niet in de Slaapstand:

• Er is een USB-stick in het apparaat geplaatst.
  • Er is een machinefout opgetreden.

Het apparaat instellen om automatisch uit te gaan image Instellingen > Algemene installatie > Ecologie > Autom. uitschakelen

Geef op hoe na hoeveel tijd het apparaat automatisch in de slaapstand gaat. Met de functie Autom. uit kunt u stroom besparen. Als deze functie is ingesteld op Uit, moet u het apparaat handmatig uitschakelen. Druk, nadat het apparaat met de functie Automatisch uitschakelen is uitgezet, om het apparaat weer aan te zetten op image.

De timer wordt opnieuw gestart als u op een willekeurige knop op het touchscreen drukt.

image

Automatisch uitschakelen wordt geactiveerd wanneer aan al deze voorwaarden wordt voldaan:

• Automatisch uitschakelen is niet ingesteld op Uit.
  • Het apparaat staat langer in de Slaapstand dan de vooraf ingestelde tijdsduur.

De scanmodus Automatisch starten inschakelen image Instellingen > Algemene installatie > Scan Mode Auto Start > Aan

Het scannen wordt automatisch gestart aan de hand van de instellingen die zijn opgeslagen voor de snelkoppeling Automatisch scannen (snelkoppeling 57) als u een document in de ADF (automatische documentinvoer) plaatst. U hoeft dan niet op de knop Scannen te drukken.

Hiermee schakelt u de draadloze netwerkverbinding in

image Instellingen > Netwerk > WLAN(Wi-Fi) > WLAN(Wi-Fi) insch.

Hiermee schakelt u de draadloze netwerkverbinding in of uit.

De datum en tijd instellen image Instellingen > Initiële installatie > Datum&tijd Stel de datum en de tijd in. Als u Aut. zomertijd op Aan zet, wordt de tijd in het voorjaar een uur vooruit gezet en in de herfst weer een uur terug.
Zomertijd automatisch inschakelen image Instellingen > Initiële installatie > Datum&tijd > Aut. zomertijd

Hiermee stelt u het apparaat in voor automatische aanpassing aan de zomer-/wintertijd. Het apparaat wordt dan automatisch in het voorjaar een uur vooruit gezet en in de herfst weer een uur achteruit. Zorg ervoor dat u de juiste datum en tijd bij de instelling Datum en tijd hebt ingevoerd.

Deze functie is alleen in sommige landen beschikbaar.

De weergegeven taal op de LCD wijzigen image Instellingen > Initiële installatie > Lokale taal

Hiermee wijzigt u de taal op uw LCD-scherm.