Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scannen met Nuance PaperPort 14SE of andere Windows-toepassingen

Scannen met Nuance PaperPort 14SE of andere Windows-toepassingen

U kunt de toepassing Nuance PaperPort 14SE gebruiken om te scannen.
  • Om Nuance PaperPort 14SE te downloaden, klikt u op image (Brother Utilities), selecteert u Doe meer in de linkernavigatiebalk en klikt u vervolgens op PaperPort.
  • Klik voor gedetailleerde instructies over het gebruik van elke toepassing op het Help-menu van de toepassing en vervolgens op Startgids op het Help-lint.
image
Deze stappen hebben betrekking op Nuance PaperPort 14SE. Voor andere Windows-toepassingen zijn deze stappen vergelijkbaar. Nuance PaperPort 14SE ondersteunt zowel het TWAIN- als het WIA-stuurprogramma. In de volgende stappen wordt het TWAIN-stuurprogramma gebruikt (dit wordt aanbevolen).
  1. Plaats het document.
  2. Start Nuance PaperPort 14. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 10

Klik op image>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 8.1

Klik op image (PaperPort).

• Windows 7

Klik op image (Starten)>Alle programma's>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

3. Klik op het Bureaublad-menu en vervolgens op Scaninstellingen op het Bureaublad-lint.
    Het deelvenster Scannen of foto ophalen verschijnt aan de linkerzijde van het scherm.
  4. Klik op Selecteren....
  5. Selecteer TWAIN: TW-Brother ADS-XXXXX of TWAIN: TW-Brother ADS-XXXXX LAN in de lijst met beschikbare scanners (XXXXX staat voor de modelnaam van het apparaat). Als u het WIA-stuurprogramma wilt gebruiken, selecteert u het Brother-stuurprogramma met "WIA" als voorvoegsel.
  6. Klik op OK.
  7. Schakel het selectievakje Scannerdialoogvenster weergeven in het deelvenster Scannen of foto ophalen in.
  8. Klik op Scannen.
    Het dialoogvenster voor het instellen van de scanner verschijnt.
    image
  9. Wijzig indien nodig de instellingen in het dialoogvenster voor het instellen van de scanner.
  10. Klik op de vervolgkeuzelijst Documentgrootte en selecteer vervolgens uw documentgrootte.
  11. Klik op Voorbeeldscan om een voorbeeld van uw afbeelding te zien en ongewenste gedeelten bij te snijden alvorens te scannen.
  12. Klik op Starten.
    Het apparaat begint met scannen.