Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Scannen naar FTP > Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

ADS-4300N

1. Plaats het document.
  2. Druk op image, image of image afhankelijk van de knop waaraan u de functie Scannen naar FTP hebt toegewezen.
    Het apparaat begint met scannen.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Plaats het document.
  2. Druk op [naar FTP/SFTP].
  3. De serverprofielen die u met Beheer via een webbrowser hebt ingesteld, worden weergegeven. Selecteer het gewenste profiel. Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken, of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
    image
    • Als u de gescande resultaten wilt zien voordat de gescande gegevens worden opgeslagen, drukt u op image en vervolgens op [Voorbeeld]. Het apparaat scant het document en geeft de gescande resultaten weer op het LCD-scherm. Als de gescande resultaten naar wens zijn, drukt u op [Start] om af te drukken en de verwerking te stoppen.

• De optie [Scanvoorbeeld] is niet beschikbaar als:

• De documentgrootte is ingesteld op Lang papier
      • De kleur is ingesteld op zwart-wit
      • Het bestandstype is ingesteld op TIFF

4. Druk op [Start].

Het apparaat begint te scannen.