Home > Problemen oplossen > Als u problemen hebt met het apparaat

Als u problemen hebt met het apparaat

U kunt de meeste problemen zelf oplossen. Als er een probleem optreedt met het apparaat, raadpleegt u onderstaande onderwerpen. Ga voor aanvullende informatie en de laatste tips naar support.brother.comVeelgestelde vragen en probleemoplossing.

image
Als u verbruiksartikelen gebruikt die niet van Brother zijn, kan de scankwaliteit verminderen, kunnen de prestaties van de hardware afnemen en kan het apparaat minder betrouwbaar zijn.