Brug TX-bekræftelses-e-mail

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Brug bekræftelses-e-mail til at anmode om en meddelelse fra destinationscomputeren om, at e-mailen er modtaget og behandlet. Brug Web Based Management til at aktivere bekræftelsesfunktionen. Når Request Delivery Notification (Send) (Anmod om leveringsmeddelelse (Send)) er On (Til), indeholder din e-mail et ekstra felt, der automatisk udfyldes med e-mailens ankomstdato og -tid.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på E-mail>E-mail Send (E-mailafsendelse).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. I feltet Request Delivery Notification (Send) (Anmod om leveringsmeddelelse (Send)) skal du klikke på On (Til).
  6. Klik på Submit (Send).
    image
    • Underretning om meddelelsesdisposition (Message Disposition Notification) (MDN)

Dette felt anmoder om status for e-mailmeddelelsen efter levering via SMTP-transportsystemet (Simple Mail Transfer Protocol). Efter modtageren har fået meddelelsen, anvendes disse data, når maskinen eller brugeren læser den modtagne e-mail. Hvis meddelelsen f.eks. åbnes og læses, sender modtageren en meddelelse tilbage til den oprindelige afsendermaskine eller bruger.

Modtageren skal aktivere feltet MDN for at kunne sende en underretningsrapport, ellers vil anmodningen blive ignoreret.

• Denne Brother-maskine kan ikke modtage e-mailmeddelelser. For at bruge bekræftelsesfunktionen skal du videresende svarmeddelelsen til en anden e-mailadresse. Konfiguration af e-mailadresse med Web Based Management. Åbn webbaseret administration, gå til navigationsmenuen, og klik derefter på E-mail>E-mail, klik på SMTP, og bekræft Device E-mail Address (Enhedens e-mailadresse). Indtast den e-mailadresse, som skal bruges til modtagelse af meddelelsen.