Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Afsendelse af scannede data til en e-mailmodtager

Afsendelse af scannede data til en e-mailmodtager

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Send scannede data direkte fra maskinen til en e-mailmodtager uden brug af en computer. Denne funktion giver din maskine mulighed for at scanne dokumenter og sende dem til en e-mailadresse, uden at din maskine er tilsluttet til en computer. Hvis du vil sende de scannede data som en vedhæftet fil direkte til dit standard-e-mailprogram ved hjælp af iPrint&Scan-softwaren på din computer, er funktionen “Scan til e-mailvedhæftning“ tilgængelig i stedet.
  • Hvis du vil sende scannede data til en e-mailmodtager, skal du konfigurere maskinen til at kommunikere med dit netværk og den e-mail-server, der anvendes til at sende og modtage e-mails.
  • Du kan konfigurere disse elementer fra webbaseret administration.
  • Hvis du vil bruge funktionen Scan til e-mailserver, skal din maskine være tilsluttet et netværk og have adgang til en SMTP-server. Du skal bruge følgende SMTP-e-mailindstillinger, før du kan fortsætte:
    • Serveradresse
    • Portnummer
    • Brugernavn
    • Krypteringstype (SSL eller TLS)
    • E-mailservercertifikat (hvis anvendt)

Hvis du ikke kender disse indstillinger, skal du kontakte din e-mailtjenesteudbyder eller netværksadministrator.

1. Indlæs dit dokument.
  2. Tryk på [til e-mail server].
    image
    • Hvis du registrerede din e-mailadresse for dit bruger-id, vises indstillingen [til Min e-mail], når du logger på maskinen med brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås), Active Directory-godkendelse eller LDAP-godkendelse.
    • For at sende scannede data til din e-mailadresse skal du trykke på [til Min e-mail]. Når din e-mailadresse vises på displayet, skal du trykke på [Næste].
    • For at aktivere denne funktion i webbaseret administration skal du gå til navigationsmenuen og derefter klikke på Scan (Scanning)>Scan to E-mail Server (Scan til e-mailserver). I feltet Send to My E-mail (Send til min e-mail) skal du vælge On (Til).
  3. Gør et af følgende for at indtaste destinationens e-mailadresse:
    • Hvis du vil indtaste e-mailadressen manuelt, skal du trykke på [Manuel] og indtaste e-mailadressen med tastaturet på displayet. Tryk på [OK], når du er færdig.
    • Hvis email-adressen er lagret i maskinens adressebog, så tryk [Adresse- bog] og vælg derefter email-adressen.

Tryk på [OK].

4. Bekræft e-mailadressen, og tryk derefter på [Næste].
  5. For at ændre scanningsindstillingerne skal du trykke på [Indstillinger]. Konfigurer følgende indstillinger:
    Indstilling Beskrivelse
    2-sidet scanning

Når du bruger 2-sidet scanning, skal du vælge 2-sidet scanning: Lang kant, så layoutet for datafilens sider svarer til din original.

Farveindstilling

Vælg farveformatet for dit dokument.

Opløsning

Vælg scanningsopløsningen for dit dokument.

Filtype

Vælg filformatet for dit dokument.

Dokumentstørrelse

Vælg dokumentstørrelsen.

Filnavn

Omdøb filen.

Filnavnstil

Vælg den rækkefølge, i hvilken datoen, tællernummeret og de andre elementer skal vises i filnavnene.

Filstørrelse

Vælg filstørrelsen for dit dokument.

Spring blank side over

Når Til er valgt, springes tomme sider over.

Reg. af multifr.

Registrer en multifødningsfejl.

Scheiding van documenten

Opdel et scannet billede.

Når der er blevet scannet flere dokumenter, kan du dele dokumenter op og gemme dem separat ved hjælp af denne funktion. Du kan også indstille antallet af sider til at opdele et dokument efter.

Farve/grå TIFF-komprimering

Vælg TIFF-komprimeringsfiltypen for et dokument i farve/grå.

S/H TIFF-komprimering

Vælg TIFF-komprimeringsfiltypen for et monokromt dokument.

Avancerede indstillinger Fortløbende scanning

Scan flere sider end ADF’ens maksimale kapacitet, og gem dem som en datafil.

Når du har scannet den første stak dokumenter, skal du trykke på Fortsæt for at scanne flere sider. Tryk på Fuldført, når du er færdig med scanningen.

Farvetonejustering

Juster lysstyrken og kontrasten.

Juster auto. farveregistr.

Når Farveindstilling er indstillet til Auto, kan du justere registreringsniveauet for farve.

Vælg tom side-detekt.niveau

Vælg følsomhedsniveauet for registrering af blanke sider i de scannede data. Jo højere følsomhed, desto lettere er det for maskinen at registrere blanke sider.

Margenindstillinger

Juster dokumenternes margener.

Indstil ny standard

Gem dine indstillinger som standardindstillingerne.

Fabriksnulstilling

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

Forhåndsvisning af scanning

Se en forhåndsvisning af et scanningsresultat på displayet, før de indscannede data gemmes.

image
    • Tryk på [Gem som genvej] for at gemme indstillingerne som en genvej.
    • Hvis du vil have forhåndsvist de scannede resultater, før de scannede data gemmes, skal du trykke på image og derefter trykke på [Prævisning]. Maskinen scanner dokumentet og viser de indscannede resultater på displayet. Hvis de indscannede resultater er fine, skal du trykke på [Start] for at gemme og afslutte behandlingen.

• Indstillingen [Forhåndsvisning af scanning] er ikke tilgængelig, hvis:

• Dokumentstørrelse er indstillet til langt papir
      • Farve er indstillet til sort-hvid
      • Filtype er indstillet til TIFF

6. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne.