Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Oversigt over betjeningspanelet > Tildeling af scanningsfunktionerne til netværksenhedsscanningsknapper 1-3

Tildeling af scanningsfunktionerne til netværksenhedsscanningsknapper 1-3

Relaterede modeller:ADS‑4300N
Tildel følgende scan til netværk-funktioner til hver enkelt netværksenhedsscanningsknap, hvis du vil bruge dem som genvejsknapper:
  • Scan til FTP/SFTP
  • Scan til netværk
  • Scan til PC (netværkstilslutning)
  • WS-Scan
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Scan (Scanning)>Scan to Network Device (Scan til netværksenhed).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Under Network Device1 (Netværksenhed1) skal du klikke på rullemenuen Type og vælge den scanningsfunktion, du vil tildele til netværksenhedsscanningsknap 1.
  6. Vælg et profilnavn på rullelisten Destination.
  7. Gentag disse trin for at konfigurere netværksenhedsscanningsknapper 2 og 3.
  8. Klik på Submit (Send).