Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Oversigt over touchscreendisplayet

Oversigt over touchscreendisplayet

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Startskærme

Din maskine har otte skærme med faner (omtales som startskærme). Hver startskærm kan indeholde op til otte ikoner, som kan bruges til funktioner, maskinindstillinger og genveje. Der kan placeres i alt 57 ikoner på startskærmene efter behov.

Hovedstartskærmen kan vælges for startskærmene.

Brug menuen [Administratorindstill.] til at gruppere navne på fanerne og til at omarrangere ikonerne.

image
  1. Dato og klokkeslæt

Viser dato og klokkeslæt, der er indstillet på maskinen.

Dette område bruges også til at få vist fejl- eller vedligeholdelsesmeddelelser.

2. image (Wi-Fi Direct-status)

Tryk for at konfigurere Wi-Fi Direct-indstillinger.

Følgende ikoner viser Wi-Fi Direct-statussen:

image
    • Din maskine er ikke tilsluttet Wi-Fi Direct-netværket.

Tryk på dette ikon for at konfigurere Wi-Fi Direct-indstillinger.

• Wi-Fi Direct-indstillingen er deaktiveret.
    image

Din maskine er tilsluttet Wi-Fi Direct-netværket.

image

Wi-Fi Direct-netværket kan ikke registreres.

3. image (Trådløs status)

Hvert ikon i nedenstående tabel viser status for det trådløse netværk:

image
    • Din maskine er ikke sluttet til det trådløse accesspoint/routeren.

Tryk på dette ikon for at konfigurere trådløse indstillinger. Mere detaljeret information imageimage Hurtig installationsvejledning

• Indstillingen Trådløs er deaktiveret.
    image

Det trådløse netværk er tilsluttet.

En indikator med tre niveauer på hver startskærm viser den aktuelle, trådløse signalstyrke.

image

Det trådløse accesspoint/routeren kan ikke findes.

image

Du kan konfigurere trådløse indstillinger ved at trykke på knappen Trådløs status.

4. image (Administratorindstillinger)

Tryk for at få adgang til menuen [Administratorindstill.].

BEMÆRK
    Indtast om nødvendigt den adgangskode, du bruger til at administrere denne maskine i webbaseret administration, og tryk derefter på [OK].

5. Funktionsikoner, indstillingsikoner og genvejsikoner

De følgende beskrivelser forklarer de grundlæggende ikoner og funktioner. De tilgængelige funktioner varierer, afhængigt af modellen.

• image ([Indstillinger])

Tryk for at få adgang til menuen Indstillinger.

• image ([til PC])

Tryk her for at vælge funktionen Scan til PC.

• image ([til netværk])

Tryk her for at tilgå funktionen Scan til Netværk.

• image ([til FTP/SFTP])

Tryk her for at tilgå funktionen Scan til FTP/SFTP.

• image ([til arbejdsproc.])

Tryk her for at vælge funktionen Scan til arbejdsgang.

image
      Indstillinger skal konfigureres i iPrint&Scan i forvejen.

• image ([til e-mail server])

Tryk her for at vælge funktionen Scan til e-mailserver.

• image ([til SharePoint])

Tryk her for at tilgå funktionen Scan til SharePoint.

• image ([til USB])

Tryk her for at vælge funktionen Scan til USB.

• image ([til web])

Tryk her for at oprette forbindelse fra maskinen til en internettjeneste.

• image ([Apps])

Tryk her for at oprette forbindelse fra maskinen til tjenesten Brother Apps.

• image (Genveje)

Tryk for at oprette genveje til mest anvendte funktioner såsom Scan til PC, Scan til e-mailserver, Scan til USB eller andre funktioner.

Du kan hurtigt scanne med de indstillinger, du har indstillet som genveje.

6. Fanerulningsknapper

Tryk for at vise og få adgang til alle fanerne.

7. Startfaner

Tryk for at få vist startskærmen.

image
  • Hvis der vises en fejlmeddelelse eller meddelelse i informationsbjælken, skal du trykke på meddelelsesområdet for at få vist detaljerne.
    image
    • Advarselsikonet image vises, hvis der foreligger en fejl eller en vedligeholdelsesmeddelelse.
    • Informationsikonet image vises, når der er nyttige tips eller supplerende oplysninger til rådighed.
  • Dette produkt anvender skrifttypen fra ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.

Start scanning automatisk

Funktionen Start scanning automatisk giver dig mulighed for at starte en scanning automatisk, så snart der lægges et dokument i ADF’en.

Hvis du vil bruge Start scanning automatisk, skal du først oprette en genvej til Start scanning automatisk og derefter aktivere indstillingen Start scanning automatisk i Generel opsætning:

1. Tryk på image for at få vist fanen [Brugerdef. 6], og tryk på den.
  2. Tryk på image for at tilføje genvejen til Start scanning automatisk.
  3. Vælg genvejsfunktionen (for eksempel Scan til pc).
  4. Tryk på [Gem som genvej]. Når displayet viser [Disse indstillinger gemmes som en genvej.], skal du trykke på [OK].
  5. Indtast genvejsnavnet, og tryk på [OK]. Når displayet viser [Gør det til en Genvej med et tryk?], skal du trykke på [OK].
  6. Tryk på image ([Indstillinger]) for at få adgang til menuen Indstillinger. Tryk på [Generel konfiguration]>[Auto-start scanningstilstand], og vælg [Til].
BEMÆRK
Der kan kun gemmes én Start scanning automatisk-profil ad gangen.

Indstillingsmenu

Tryk på image ([Indstillinger]) for at kontrollere og tilgå alle maskinens indstillinger.

• [Generel konfiguration]

Tryk her for at tilgå menuen Generelle indstillinger.

• [Genvejsindstillinger]

Tryk her for at indstille genvejene. Denne indstilling er ikke tilgængelig og kan ikke vælges, hvis du ikke har tilføjet genveje.

• [Netværk]

Tryk her for at få adgang til netværksindstillingerne.

• [Maskin-info.]

Tryk her for at kontrollere maskinens oplysninger.

• [Første konfiguration]

Tryk for at få adgang til menuerne [Dato og klokkeslæt], [Nulstil], og [Lokalt sprog].