Vigtig oplysning

• De nyeste brugsanvisninger kan findes på support.brother.com/manuals.
  • Se support.brother.com for Brother-driver og -softwareopdateringer.
  • For at holde din maskines præstation i top skal du se support.brother.com for den nyeste firmwareopgradering. Ellers er nogle af maskinens funktioner muligvis ikke tilgængelige.
  • Brug ikke dette produkt i andre lande end købslandet, da det kan være i strid med det pågældende lands regler for trådløs telekommunikation samt strømregler.
  • Når du udskifter eller bortskaffer maskinen, anbefaler Brother på det kraftigste, at du nulstiller den til fabriksindstillingerne for at fjerne alle personlige oplysninger.
  • Ikke alle modeller fås i alle lande.
  • I denne Brugsanvisning bruges illustrationerne for ADS-4300N, medmindre andet er angivet.
  • Skærmbillederne i denne Brugsanvisning tjener udelukkende til illustration og kan afvige fra de faktiske skærmbilleder.
  • Medmindre andet er angivet, er skærmbillederne i denne manual fra Windows 10 og macOS v11.0.x. Skærmbilleder på din computer kan variere afhængigt af dit operativsystem.
  • Indholdet af denne vejledning og specifikationerne for dette produkt kan ændres uden varsel.