Hjem > Scan (Scanning) > Før scanning

Før scanning

Download og installer et af følgende mobil- eller computerprogrammer for at scanne uden brug af maskinens kontrolpanel:

Program Egenskaber Tilgængeligt operativsystem (OS) Sådan får du adgang
Windows Mac Mobile
Brother iPrint&Scan Giver dig mulighed for at udføre grundlæggende scanning og bruge avancerede scanningsarbejdsgange. Ja Ja Nej

Windows: Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.

Mac: Gå til App Store.

Nuance PaperPort 14SE *1 Giver dig mulighed for at scanne, dele, søge og organisere dokumenter. Ja Nej Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.
Brother ScanEssentials *1 Gør dine scanningsopgaver effektive og professionelle. Ja Nej Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.
Kofax Power PDF Standard v3 *1 *2 Giver dig mulighed for at oprette, redigere og konvertere PDF-filer til andre formater, herunder Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, billedfiler m.m. Ja Nej Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.
Brother Mobile Connect Giver dig mulighed for at scanne fotos og dokumenter direkte fra din mobilenhed. Nej Nej Ja

Android-enheder: Gå til Google Play.

iOS-enheder: Gå til App Store.

• Kofax VRS Elite-certificeret
  • Kofax Express-certificeret
*1
TWAIN-driver skal være installeret på computeren.
*2
Hvis du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter programmet, skal du kontrollere den serienummermærkat, der findes på scanneren.