Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk vha. trykknapmetoden

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse. Enhedsnavn:] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Trykknap].
  2. Når meddelelsen [Aktiver Wi-Fi Direct på den anden enhed. Tryk derefter på [OK].] vises, skal du aktivere din mobilenheds Wi-Fi Direct-funktion (se brugsanvisningen til din mobilenhed for at få flere oplysninger). Tryk på [OK] på Brother-maskinen.
  3. Hvis din mobilenhed viser en liste over maskiner med aktiveret Wi-Fi Direct, skal du vælge Brother-maskinen.
Hvis mobilenheden opretter forbindelse, viser maskinen [Tilsluttet].