Oversigt over Wi-Fi Direct

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Wi-Fi Direct er en af de konfigurationsmetoder for trådløst netværk, der er udviklet af Wi-Fi Alliance®. Den giver dig mulighed for at forbinde din mobilenhed til Brother-maskinen på en sikker måde uden brug af en trådløs router/accesspoint.

image
  1. Mobil enhed
  2. Din Brother-maskine
image
Du kan bruge Wi-Fi Direct med både en kabelbaseret eller trådløs netværksforbindelse samtidigt.

(ADS-4900W) Denne model kan ikke bruge Wi-Fi Direct, når den er tilsluttet til et 5 GHz Wi-Fi-netværk.