Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Udskiftning af forbrugsstoffer > Kontrollér udskiftningscyklusser for dine forbrugsstoffer

Kontrollér udskiftningscyklusser for dine forbrugsstoffer

Kontrollér maskindele regelmæssigt for at bevare scanningskvaliteten.

ADS-4300N

1. Gør et af følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Fjernkonfiguration.

• Mac

I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.

Hvis dialogboksen Opdag enheder åbnes, skal du vælge navnet på din model og derefter klikke på Tilslut.
    image
    Hvis maskinen er tilsluttet via et netværk, anbefaler vi brug af Webbaseret administration til kontrol af oplysningerne.
  2. Klik på Maskin-info i den venstre navigationsrude for at kontrollere den resterende levetid for papirfremføringsrullen (i eksemplet herunder anvendes Windows).
    image

ADS-4700W/ADS-4900W

• Tryk på image [Indstillinger]>[Maskin-info.]>[Brugstællere].
    Displayet viser [Tæller for rulle].
image
Hvis displayet angiver, at det er på tide at udskifte papirfremføingsrullen, anbefaler vi, at du bestiller et nyt rullesæt, så du har det til rådighed.