Hjem > Scan (Scanning) > Scanning fra din computer (Mac) > Scan ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Mac)

Scan ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Mac)

Brug Brother iPrint&Scan til Mac til at scanne fra din computer. Download og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.
  1. På menubjælken Finder skal du klikke på >Programmer og derefter dobbeltklikke på ikonet iPrint&Scan.
    Skærmbillede Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis din Brother-maskine ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter følge vejledningerne på skærmen for at vælge din Brother-maskine.
  3. Klik på ikonet Scanning, og følg derefter vejledningerne på skærmen for at scanne dine dokumenter.