Hjem > Scan (Scanning) > Scanning fra din computer (Mac) > Scan vha. TWAIN-kompatible programmer (Mac)

Scan vha. TWAIN-kompatible programmer (Mac)

Du kan scanne vha. TWAIN-kompatible programmer. Se manualen til dit program for at få flere oplysninger om scanningsproceduren.
  1. Indlæs dit dokument.
  2. Start dit grafikprogram, og vælg derefter scanningshandlingen.
    Dialogboksen for scannerkonfiguration vises.
    image
  3. Tilpas om nødvendigt indstillingerne i dialogboksen Scanneringstillinger.
  4. Vælg dokumentstørrelse i Document Size (Dokumentstørrelse)-rullelisten.
  5. Klik på valgmuligheden PreScan (Forscanning), hvis du ønsker at få vist dit billede og bortskære ikke-ønskede dele inden scanning.
  6. Klik på Start.
    Maskinen begynder at scanne.