Använda överföringsavisering

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Överföringsaviseringar är bekräftelser från mottagaren om att din e-post tagits emot och behandlats. Slå på bekräftelsefunktionen i Webbaserad hantering. När Request Delivery Notification (Send) (Begär leveransavisering (Skicka)) är On (På) inkluderas ett extra fält i e-postmeddelandet som automatiskt fylls i med information om e-postmeddelandets ankomstdatum och -tid.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på E-mail (E-post)>E-mail Send (Skicka e-post).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. I fältet Request Delivery Notification (Send) (Begär leveransavisering (Skicka)) klickar du på On (På).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
    image
    • Avisering om meddelandedisposition (MDN)

Detta fält efterfrågar status för e-postmeddelandet efter leverans via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). När mottagaren har fått meddelandet används den här informationen när skannern eller användaren läser det mottagna e-postmeddelandet. Om mottagaren till exempel öppnar och läser meddelandet sänder mottagaren tillbaka ett meddelande till den ursprungliga sändningsskannern eller användaren.

Mottagaren måste aktivera MDN-fältet för att kunna sända en aviseringsrapport, i annat fall ignoreras förfrågan.

• Skannern kan inte ta emot e-postmeddelanden. Om du vill använda överföringsaviseringar måste du vidaresända denna avisering till en separat e-postadress. Konfigurera e-postadressen med Webbaserad hantering. Öppna Webbaserad hantering genom att gå till navigeringsmenyn. Klicka sedan på E-mail (E-post)>E-mail (E-post), klicka på SMTP och bekräfta Device E-mail Address (Enhetens e-postadress). Ange den e-postadress som du vill ska få aviseringen.