Hem > Säkerhet > Använd Secure Function Lock 3.0 (säkert funktionslås) > Innan du använder Secure Function Lock 3.0

Innan du använder Secure Function Lock 3.0

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Med Secure Function Lock (Säkert funktionslås) kan du begränsa offentlig åtkomst till följande funktioner i skannern:

• Skanna till PC/Skanna till arbetsflöde
  • Skanna till nätverk
  • Skanna till FTP/SFTP
  • Skanna till e-postserver
  • Skanna till SharePoint (endast modeller som stöds)
  • Skanna till USB
  • Skanna till WSS (Webbtjänstskanning) (endast modeller som stöds)

Secure Function Lock (Säkert funktionslås) förhindrar också användare från att ändra standardinställningarna på skannern genom att begränsa åtkomsten till skannerinställningarna.

Innan du använder säkerhetsfunktionerna måste du först ange ett administratörslösenord. Administratören kan ange begränsningar för enskilda användare samt ett lösenord. Kom ihåg att skriva ner lösenordet. Om du glömmer det måste du återställa lösenordet som finns i skannern. Om du behöver information om hur du återställer lösenordet kontaktar du Brothers kundtjänst.

image
  • Endast administratörer kan ställa in begränsningar och göra ändringar för respektive användare.
  • När Secure Function Lock (Säkert funktionslås) är aktiverat är skannern i Offentligt Läge. Om du vill komma åt skrivarfunktioner som har begränsats på grund av användningen av Secure Function Lock (Säkert funktionslås), trycker du på image, väljer ditt användarnamn och anger ditt lösenord.