Hem > Säkerhet > Använd Secure Function Lock 3.0 (säkert funktionslås) > Konfigurera Säkert funktionslås 3.0 med webbaserad hantering

Konfigurera Säkert funktionslås 3.0 med webbaserad hantering

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör) > Restriction Management (Begränsningshantering) eller User Restriction Function (Funktion för användarbegränsning).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner).
  8. Ange ett gruppnamn eller användarnamn i fältet User List / Restricted Functions (Användarlista/begränsade funktioner).
  9. I kolumnerna Scan to (Skanna till) markerar du en kryssruta för att tillåta, eller tar bort markeringen i en kryssruta för att begränsa, den angivna funktionen.
  10. Klicka på Submit (Skicka).
  11. Klicka på menyn User List (Användarlista).
  12. I fältet User List (Användarlista) anger du användarnamnet.
  13. Skriv ett lösenord i fältet PIN Number (PIN-kod).
    image
    Det antal tecken som du kan ställa in varierar beroende på modellen.
  14. Välj User List / Restricted Functions (Användarlista/begränsade funktioner) för varje användare i listrutan.
  15. Klicka på Submit (Skicka).