Hem > Scan (Skanna) > Innan du skannar

Innan du skannar

Om du vill skanna utan att använda skannerns kontrollpanel hämtar och installerar du ett av följande program för mobila enheter eller datorer:

Program Funktioner Tillgängliga operativsystem (OS) Hämtningsinformation
Windows Mac Mobile
Brother iPrint&Scan Utföra grundläggande skanning och använda avancerade skanningsarbetsflöden. Ja Ja Nej

För Windows: Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.

För Mac: Gå till App Store.

Nuance PaperPort 14SE *1 Skanna, dela, söka och organisera dokument. Ja Nej Nej Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
Brother ScanEssentials *1 Gör dina skanningsuppgifter effektiva och professionella. Ja Nej Nej Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
Presto! BizCard *1 Hantera informationen från skannade visitkort på din dator. Ja Ja Nej Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
Presto! ImageFolio *1 Retuschera och förbättra skannade bilder/foton på din dator. Ja Ja Nej Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
Kofax Power PDF Standard v3 *1 *2 Skapa, redigera och konvertera PDF-filer till andra format inklusive Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, bildfiler med mera. Ja Nej Nej Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
Brother Mobile Connect

(ADS-3300W/ADS-4500W)

Skanna bilder och dokument direkt från din mobila enhet. Nej Nej Ja

För Android-enheter: Gå till Google Play.

För iOS-enheter: Gå till App Store.

*1
drivrutinen TWAIN måste vara installerat på din dator.
*2
Om du uppmanas att ange ett serienummer när du startar programmet tittar du efter på etiketten med serienumret som är fäst på skannern.